gen_770.1.gifgen_254.1.gifForsidenNyhederFrikorps DanmarkRegiment DanmarkLedende TyskereLuftwaffeGestapoDanske NazisterSchalburgkorpsetHipo og ETTerrorgrupperneDe likvideredeRetsopgøretBiografierPortrætsamlingenDekorationerReferencerBagsiden

gen_286.1.gif

Bagsiden

Hjemmesiden her er en fortsættelse af to tidligere projekter. Det ene projekt findes på adressen www.sitecenter.dk/dawm, mens det andet projekt, der blev lavet i samarbejde med en ligesindet, indtil 25. marts 2008 kunne findes på adressen www.paa-den-anden-side.dk ( Nu fortsætter min del af projekterne så på indeværende side.)

Bag siderne står jeg, dawm. Af natur er jeg sprederen mere end samleren. Jeg har intet privat arkiv, men samler billedmateriale og information op i mange forskellige sammenhænge ud fra devisen om, at "information not shared is lost".

Hjemmesiden har ikke nogen kildefortegnelse. På de fleste sider kan man dog nederst finde referencer til bøger, hvor man kan læse mere om det enkelte emne.

Målgruppen for siderne er elever og studerende på landets uddannelsesinstitutioner. Ideen med hjemmesiden er, at den skal fungerer som base, hvorfra man kan hente kortfattet information og billedmateriale til brug ved fremlæggelser, opgaveskrivning m.v.

Når man arbejder på denne facon, kan man måske komme til at træde nogen over tæerne. Det beklager jeg. Måske publiceres et billede som ejeren ikke ønsker mangfoldiggjort. I sådanne tilfælde bedes man sende mig en mail, hvor man anskueliggøre, at billede er privat, hvorefter billedet selvfølgelig vil blive fjernet. Rettelser, konstruktive forslag og ros må også meget gerne mailes. Historiske fakta er dog ikke underlagt reglerne om ophavsrettigheder. Ophavsrettigheder handler om beskyttelse af den kreative og skabende proces. Man har dog ikke ophavsrettigheder på ideer og historiske fakta.

MEN - jeg indrømmer, at ikke alle siderne er behæftet med alle kilderne. Jeg har arbejdet med emnet siden 1990, og i lang tid bekymrede jeg mig ikke om ophavsret. Internettet var et amerikansk modelune for ingeniører dengang, og jeg arbejdede udelukkende med området for mig egen skyld. Jeg arbejder dog løbende på at opdatere kilderne, så de bliver korrekt.

Mvh.

dawm